Geef eens iets weg!

19 augustus 2011

Vorige week kwam ik via Twitter terecht op de website van Feel the Joy. Feel the Joy, klinkt al goed toch? Ook de website zelf ziet er supervrolijk uit, je wordt er meteen helemaal blij van. (ik tenminste…)

Het idee achter Feel the Joy is: het plezier van het weggeven! Je kunt een gift aanbieden en zelf op die manier ook een gift ontvangen. En dat hoeft echt niet heel groots of meeslepend te zijn. Er worden gifts aangeboden van hondenoppas tot het ontwerpen van visitekaartjes en van een spirituele healing tot een weekendje weg. Kijk, en voor dat laatste ben ik nu altijd wel in! Dus dacht ik; laat ik een adviesgesprek van Fabuloes Weddings (ook wel Fabuloes Ideas genoemd) aanbieden. Op die manier help ik een bruidspaar dat zelf al bezig is met de organisatie van hun bruiloft, maar misschien even vastloopt met een aantal dingen. Of een bruidspaar dat best wel wat advies kan gebruiken, maar eigenlijk niet eens weet dat ze daar ook een weddingplanner voor kunnen inschakelen. Jawel, dat kan, en nu nog gratis en voor niks ook. Nou ja…niet helemaal gratis natuurlijk. Je moet namelijk zelf ook weer wat weggeven, waar iemand anders iets aan kan hebben. Om zo de ‘chain of gifts’ door te zetten.

Twee dagen nadat ik met mijn gift geboden had op het weekendje weg, kreeg ik al bericht dat ik de gelukkige winnares was. Superleuk natuurlijk! Via Fijne Adresjes mag ik nu gaan overnachten in een superknusse B&B. En als beloning daarvoor staat mijn gift nu op de website van Feel the joy.

Dus bruidspaar, als je interesse hebt in een 2 á 3 uur durend adviesgesprek door een professioneel weddingplanner, schroom dan niet en bied op mijn gift! Wie weet kan jij dan binnenkort ook iemand blij maken! Dat is toch het mooiste dat er is!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: